Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Wonder de l, pels Kappa

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg dolors ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Dolors en l'edició de Viquilletra 2012-13

Activitat de tipus ens suggereix sobre August, Summer, Via a l'obra Wonder de l'autora R.J. Palacio, realitzada per Kappa del centre Siparets2 durant el curs 2012-13.


Aquesta proposta originàriament era una gravació en què cada un de nosaltres representava un personatge i un punt de vista. Finalment s'ha convertit en un text escrit.

En aquest text explicarem com són tres dels personatges, l'August, la Summer i la Via, i expressarem la nostra opinó personal de com reaccionarien en cada cas aquests personatges.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

L'August:

l'August és un nen de 10 anys que té una malaltia , una disostosis mandivulofacial, que, físicament, el fa molt diferent de la resta, però per dins és igual que tots els altres nens i nenes de la seva edat i li agrada fer les mateixes coses. El seu nivell evolutiu psicològicament no està afectat per aquesta malaltia.

Ell ja està acostumat al fet que la gent el miri malament i ja no l'afecta, com abans. Ell mai no havia anat a l'escola perquè amb tantes operacions no podia anar-hi. Un dia li van dir que ja no li caldrien més operacions i va decidir anar-hi. Al principi estava molt insegur, però amb el temps es va acostumar.

La nostra opinió personal és que si nosaltres fossin ell no tindrien la valentia d'anar a l'escola, perquè tindrien por del que ens podrien dir els nostres companys i de trobar-nos sols.

La Summer:

La Summer és una noia de la mateixa edat que l'August i va ser la primera persona que voluntàriament va anar a seure amb ell. Va ser al menjador, quan ella el va veure sol, i va deixar les seves amigues i va anar cap on ell era. De seguida es va adonar que s'ha de conèixer les persones abans de jutjar-les. Esdevé una figura molt important per a l'August a mesura que va passant el temps.

La nostra opinió personal és que la Summer tenia molt interès a saber què li passava a l'August i l'ajudava molt a relacionar-se amb els altres companys.

La Via:

La Via és la germana de l'August i la seva millor amiga. A vegades pensa que els pares no l'estimen tant com al seu germà. La seva figura és molt important perquè ens mostra l'August des d'un altre punt de vista.

La nostra opinió personal és que si nosaltres fossin la Via, el cuidariem molt al nostre germa i a vegades ens possaríem a plorar veient que ho estat passant molt malament i ens disgustaríem .

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Wonder de l, pels Kappa

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.