Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Wondergirls03

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Wondergirls03 és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat (amb el professorat: Mvidal45) i que està format per: Natalia Recio Rodríguez, Carla Giner Espinosa, Judit Galobart Briega, Yaiza Guirado Jimenez, Marc Gómez Gómez.

Hola, som les Wondergirls03, som un grup de quatre noies i un noi de 2n d'ESO i volem fer un tràiler sobre el llibre Wonder i el nostre objectiu és que gaudiu de la nostra representació.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Wonder de l'autora R.J. Palacio

Realitzada pel grup Wondergirls03 del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat

Farem un booktràiler ____ Més...

Office-book.svg
Una altra versió de Wonder de l'autora R.J. Palacio

Realitzada pel grup Wondergirls03 del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat

La idea que volem transmetre després d’haver llegit el llibre Wonder és que quan coneixem una persona, no ens n’ha d’importar l’aspecte físic, perquè l’aspecte d’algú no defineix el seu interior, pel fet que s’ha de conèixer com és, ja que ningú escull el físic que té. El físic es només una aparença.

Els aspectes que volem destacar del llibre, és l’actitud que té la Summer de conèixer l’August sense que el director li demanés que es fes amiga seva, però ella se’n va fer. Un altre aspecte que volem destacar són els consells que la mare de l’August dona al seu fill. Nosaltres explicarem la història que anirà acompanyada de fotografies on representarem la vida de L’August.

AFEGEIX UN AUGGIE PULLMAN A LA TEVA VIDA, I EL TEU

MÓN CAMBIARÀ. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los