Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Wonder de l'autora R.J. Palacio, pels Wonder Woman

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Arusino2 ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Arusino2 en l'edició de Viquilletra 2017-18

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra Wonder de l'autora R.J. Palacio, realitzada per Wonder Woman del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat durant el curs 2017-18.


LA FORÇA QUE TÉ EL VALOR D'UN MATEIX Quina idea volem transmetre? Bona pregunta. Perquè de l'Auggie ens ha cautivat el seu valor, consideració, amistat i caràcter << Tothom hauria de rebre una ovació amb tot el públic dempeus almenys una vefgada a la vida, perquè tots vencerem el món>>. Volem destacar la seva capacitat de superació. La seva grandesa perquè aconsegueix arribar als cors de la gent amb la seva força. Per represent aquest llibre, teatralitzarem la extraordinària història de l'Auggie Pullman.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

GUIÓ LITERARI

Auggie- Em dic Auggie Pullman. No penso descriure la meva cara. Segur que és molt pitjor que tot el que us esteu imaginant. [Passejant alb els pares i germana]. Avui començo el meu primer dia d'escola [Entra al pati]. I estic mort de por [Música alta]. Mare- Auggie, ja no ho necessites.[La mare li treu el casc] (Imatges de l'Auggie caminant pel passadís, amb la gent mirant-lo, assegut sol a classe, menjant al menjador. Música baixa. S'apropa la Summer) Auggie- El senyor Culet t'ha demanat que siguis amiga meva? Summer- No. Sóc amiga teva perquè vull [Música alta] (Imatge de l'Auggie i el Jack jugant a Star Wars, l'Auggie jugant amb la Daisy...) Julian- Per què ets amic de l'esguerro? Jack- M'he acostumat a la seva cara. És un tio enrotllat. És més intel·ligent del que tu t'imagines i ara que el conec, sí que tinc clar que vull ser amic seu. [Música alta]. (Imatges de l'Auggie caminant pel passadís, alguns li xoquen les mans i el saluden. La Via parlant amb l'Auggie. Música baixa) Via- No pots passar desapercebut si has nascut per destacar. (Música de fons. El Sr. Culet davant dels alumnes en una tarima fent un discurs.) Director- ...però el que jo vull que els meus alumnes s'enduguin del seu pas per secundària és que tinguin la certesa que, en aquest futur què vosaltres mateixos us esteu forjant, tot és possible. [Música alta. La mare i l'Auggie es fan una abraçada]. Mare- Gràcies, Auggie. Auggie- Per què? Mare- Per tot el que ens has donat. Per haver arribat a les nostres vides. Per ser tu [Pausa]. Ets una meravella, Auggie. Una meravella.

Escena final. L’Auggie d’esquena a la càmera, amb el casc a la mà, el tira al terra.

Activitat en imatges

20180201 111747.jpgActivitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Wonder de l'autora R.J. Palacio, pels Wonder Woman

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.