Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Wonder Woman

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
7f5d995ee359c867a1653177e4a6f439.jpg

Wonder Woman és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat (amb el professorat: ARusiñol) i que està format per: Bianca Vivaldelli, Aina Cánovas i Valentina Del Pino

Som el grup de la Bianca Vivaldelli, l'Aina Cánovas i la Valentina Del Pino. Estudiem a l'escola Ntra. Sra. de Montserrat de Rubí, Barcelona. Farem el booktràiler del llibre de Wonder, escrit per R.J. Palacio. Hem escollit aquest llibre perquè creiem que narra una història molt emotiva i és una vacuna contra la societat d'avui en dia, amb les transformacions silencioses dels nens que pateixen bullying.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Wonder de l'autora R.J. Palacio

Realitzada pel grup Wonder Woman del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat

LA FORÇA QUE TÉ EL VALOR D'UN MATEIX

Quina idea volem transmetre? Bona pregunta. Perquè de l'Auggie ens ha cautivat el seu valor, consideració, amistat i caràcter << Tothom hauria de rebre una ovació amb tot el públic dempeus almenys una vefgada a la vida, perquè tots vencerem el món>>. Volem destacar la seva capacitat de superació. La seva grandesa perquè aconsegueix arribar als cors de la gent amb la seva força.

Per represent aquest llibre, teatralitzarem la extraordinària història de l'Auggie Pullman. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los