Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Les dolentotes

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus altra activitat sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Les dolentotes del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2011-12.


Nosaltres, "Les dolentotes", presentem la carta que li hem escrit a en Carlos per tal que sapigui la nostra opinió sobre el seu personatge al acabar de llegir el llibre. En Carlos desenvolupa un paper molt important al Temps de l'oblit i vam pensar que era una bona idea escriure-li la carta.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Carlos,

Aparentment, t’has mostrat en tot moment molt amable i tímid però també molt sensible i comprensiu, les teves accions ho han demostrat. Has servit de gran ajut per en Tetxu, ja que venies d’un poble força llunyà. En un principi venies a buscar al teu avi, però després hem descobert que hi havia una altra raó que era l'única vertadera; trobar al qui va matar el teu pare i venjar-te. Hem vist la bona persona que hi ha en el teu l’interior ja que tot i que el pare d’en Tetxu fos qui va matar al teu, has decidit definitivament no tornar-te i això ha demostrat molt per part teva, ja que hem pogut veure que les bones amistats ho superen tot, fins i tot fets d’aquest tipus i magnitud. Tu, Carlos, vas decidir fer la teva vida i en Tetxu la seva, com és normal. Tot i així no ser rancorós diu molt de tu després de tot. Et considerem una persona admirable i un noi com cal, que a pesar del que va passar has evitat cometre un error innecessari i has reconduït la teva actitud de manera molt madura.

Esperem que tot et vagi molt bé d’ara en endavant i que tinguis molta sort, Una forta abraçada,

Andrea, Rosa i Irene

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Les dolentotes

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.