Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Chefomatic2000

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramon Granyó ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Tetxu a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Chefomatic2000 del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2012-13.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

CARTA INFORMAL A TETXU
 : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Hola col•lega,

Som el Pau, el Ramon i l’Oriol.

Que seguiu essent amics amb el Carlos? Crec que vas fer bé d’anar al rescat, perquè si no fos per tu el teu pare estaria mort, tot i que no sabies si estava viu. Vas ser molt valent en anar a salvar el teu pare, va ser una actuació de gran coratge.

Sembles un noi espavilat, perquè et saps buscar bones xiquetes, com et va amb l’Ainoa? Espero que els seus pares us hagin deixat estar junts perquè és una relació que prometia molt ja que se us veia molt units.

Espero que amb el grup us vagi bé, sonàveu molt bé i estàveu molt, molt units . Espero que algun dia vingueu a tocar per aquí Lleida.

No hauries de beure tanta cervesa, pot ser dolenta al llarg de la teva vida i crear-te addició. Un dels efectes secundaris es tenir marejos, com et va passar quan vas anar a Bilbao al concert d’ U2.

Hem escoltat Led Zèppelin i sonen bastant bé, potser igual que vosaltres. Ens agradaria que passéssiu a visitar-nos algun cop i així us podríem escoltar i conèixer-vos en persona a tu i a l’Ainoa .

Admiro els teus actes ja que si ho hagués de fer jo, crec que no podria fer-ho.

Nosaltres som tres nois de Lleida, tenim entre 14 i 15 anys i també ens agrada molt la música. Anem al col•legi Lestonnac, traiem diferents notes des de 5 fins a 10, les noies han sigut un èxit en la nostra vida, tot i que companys nostres no poden dir el mateix.

Fins aviat, Tetxu

 : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Altres activitats sobre la mateixa obra... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Chefomatic2000

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.