Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Blocats

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Ramon Granyó ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Textu a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Blocats del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2012-2013.


Carta a en Textu

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Textu primer de tot vull dir-te que ho sento, vull que sàpigues que això no té res a veure amb tu i que m’ha costat molt fer-ho, ets un bon nen, aquesta amistat que hem creat en tant poc temps ha sigut màgica. Vaig arribar enrabiat, no podia veure res, tan sols pensava a trobar la persona que em va apartar del meu pare i tu em vas ensenyar a anar cap al camí correcte, que no s’ha acabat el món, que em podia recuperar i fins i tot m’ho vaig arribar a creure.

Però quan el vaig veure no em vaig poder contenir, em va retornar tot l’odi que tenia emmagatzemat, tot l’odi que ja pensava perdut.

Em vas tranquil•litzar al pitjor moment que he passat, em vas fer entrar en raó, però no era suficient, necessitava fer que sentis el que em va fer sentir, ho necessitava per mi, per tants anys patint. Després de tant investigar, ara que li podia fer pagar no em podia quedar de braços creuats. Volia que sentis el que és perdre una de les persones que més t’estimes. Sé que em diràs que m’he convertit en ell, que estic fent el mateix, però no és veritat, jo només li estic fent veure tot el que vaig passar per culpa seva, li estic fent el que ell em va fer.

Però tu, tu no t’ho mereixes, has acabat pel mig i no vull que hagis de sentir tot el que jo vaig sentir, però no tinc més remei, tan sols et vull dir que el temps que he estat al teu costat m’ha ajudat molt, però no podries haver fet res per evitar-ho.

Però et demanaré una ultima cosa, no vull que acabis com jo, segueix els teus propis consells.

“Ho sento”.

Altres activitats sobre la mateixa obra... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Blocats

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.