Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Manelm

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Eloi a l'obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Manelm del centre Col·legi SIL durant el curs 2016-2017.


Bona tarda, soc el Manel i avui us faig la segona activitat sobre el llibre.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

El cap de setmana d'abans que passes el succès de la festa com la Lluciana va probar aquella droga.

La Lluciana es va trobar a la cafeteria de l'institut a l'Eloi amb actitud carinyosa amb una companya de la classe de l'Eloi

La Llucina es va enfadar molt i va discutir amb l'Eloi, ell li va explicar mil vegades que aquella noia no era important per ell i que a pesar de que la noia si volia algo amb ell, ell la va deixar molt clar que estava enamorat de la Lluciana.

Tot i això la Lluciana va estar tota la setmana enfadada i aprofitant que l'Eloi no podia sortir de festa aquest cap de setmana perquè tenia que estudiar, ella va arofitar i va sortiramb la resta d'amics. Com que estava enfadada amb ell va decidir probar la pastilla una mica per despitcap a l'Eloi, ella no va calcular tot el que va passar despres, però un cop passat i vist toot el que ha fet l'Eloi per ella li ha quedat més que demostrat que ell l'estimava molt.

La Lluciana s'arrepenteix molt de toto el que ha passat i està ben segura que no ho tornara a fer, tan no confiar de l'Eloi com no torna a probar les drogues.





Altres activitats sobre la mateixa obra



Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Manelm

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.