Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari Discussió:Natxo Moral

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Natxo. Si t'hi fixes la seva pàgina l'ha creat un altre usuari. Realment no s'ha registrat. Caldria que es registrés (i a veure què passa amb la pàgina, m'imagino que es conservarà). D'altra banda, esteu fent lo de la validació per part del professorat? No ho tinc posat a tots els tipus d'activitats, i tampoc s'està filtrant als llistats. Li vaig dir a la Teresa si volia que ho completés però no em va respondre. No és massa feina però m'hauria de dir que endavant. Bones festes. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 17:41, 22 des 2012 (CET)

pàgina d'Usuari

Hola Natxo, sí que ho estic tocant. Bàsicament implementant lo de validació, destacades i alguna cosa més que vam quedar amb la Teresa.

És mala pata perquè l'error ha estat aquest matí em sembla i ha estat poques hores, però l'han enganxat. Gràcies per l'avís i per estar alerta. I disculpes per les molèsties provocades.

Per cert, el meu mail és dvd - arroba - enlloc.org, pots escriure-m'hi si et fa falta.

--David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 17:34, 7 gen 2013 (CET)

Em descuidava de dir-te que està resolt l'error. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 17:45, 7 gen 2013 (CET)
Però una cosa més: pot ser que els usuaris que hagin editat durant el problema els segueixi passant. La solució és: editar amb la pestanya "Modifica" i desar (no cal fer cap canvi). Per forçar que s'actualitzi bé la informació interna de categoria i formulari. Això ho hauria de resoldre. Si no diga'm a qui li passa exactament. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 18:00, 7 gen 2013 (CET)

Registre del grup Pa amb tomàquet, de l'Institut Carles Vallbona de Granollers

Ja hem fet el registre correctament. Moltes gràcies per l'avís.