Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels POS

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus vida oculta de sobre la senyoreta Fígols a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per POS del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Benvolgut diari,

Avui, dissabte 12 de desembre, he descobert que la Norma no es diu Norma. Crec que vol amagar el seu passat, he trobat uns papers que diuen que es diu Anastasia Gugerhein. Aquesta noia oculta massa coses. He de continuar investigant. El més sorprennent d'avui és que crec en Carles, s'ha enamorat de mi. Avui m'han trucat al timbre de casa i he vist com marxava corrents i em deixava una carta i un ram de roses.

Avui, 13 de desembre, no sé si parlar amb el Carles o deixar que continuï amb aquest idil·li impossible. He descobert que la Norma va ser expulsada de la seva antiga escola perquè robava coses. Per això està en ordre de cerca i captura.

Avui, 14 de desembre, l'Anastàsia s'ha lliurat a la policia i en Carles m'ha demanat matrimoni. Ara vaig a la Xina amb el meu xicot Xenxó a viure una vida boja, ja que m'he jubilat perquè el treball de directora m'ha esgotat molt, hi havia massa misteris...

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels POS

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.