Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 7 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Epsatu

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus entrevista sobre Norma a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Epsatu del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

- Hola bon dia, avui ens trobem davant del col·legi, estem a punt de fer-li la entrevista a la coneguda noia amb el sida, la Norma!!!!! (aplaudiments)

- Bon dia Norma, com estàs i com et sents? - Bé Oriol, Gràcies. - Què penses sobre sobre el que estan fent les teves amigues al col·legi? - Em sembla una acció molt bonica i,eh... ho sento és que m'emociono sempre que parlo d'aquest tema. - Ho entenc, no passa res continua. - Doncs crec que pot sortir molt bé, ja que la directora ha fet una reunió per discotir el tema, cosa que mai havia fet abans. - M'agrada la teva posivitat, però ets bona nena i no m'agradaria que t'il·lusionessis massa, ja que has d'entendre la situació en què ella es troba. - Com? no ho comprenc. - Doncs que ha d'intentar, convencer tot el el món, tant pares com alumnes. -I com et sents aquí, a Catalunya tant lluny de casa? -Estic molt contenta, tot i la meva situció a l'escola.

- Moltes gracies per la teva visita.

- Gràcies a vostè, un salut públic!

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 7 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Epsatu

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.