Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els Viquings de la Neus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Domènec.HA ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Lluís a l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Els Viquings de la Neus del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


En aquesta carta presentem la Gemma, la cosina d'en Lluís, que actualment, degut a una feina del seu pare, ha hagut d'anar a viure a Florida, als Estats Units. En ella, es mostra el gran amor i preoucupació de la Gemma pel seu cosí Lluís i sobre el seu actual problema amb l'accident de moto.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

CARTA A EN LLUÍS

Hei! Què tal Lluís?

Sóc la teva estimada cosineta Gemma que t’escriu des de Florida!

Ja m’han comunicat els teus pares això de l’accident amb la moto, i també m’han explicat la gravetat de l’assumpte… Sento moltíssim no estar allà amb tu en aquests moments tan difícils. Et juro que quan torni a Barcelona el primer que faré serà venir a visitar-te a l’hospital a passar el màxim temps amb tu. Tornarem a jugar junts a les cartes (em deus la revenja per aquella vegada que vas fer trampes) i em seguiràs explicant aquells acudits tan dolents que feien que em caigués al terra plorant del riure.

Recordes aquella vegada que els meus pares es pensaven que m’estava donant un atac? Jajajajaja va ser boníssim, quins records aquells.

Ja saps que t’estimo moltíssim i que em tens aquí per qualsevol cosa, bona, o dolenta com en aquest cas.

I sobretot Lluís: MAI PERDIS L’ESPERANÇA I MAI, DE CAP DE LES MANERES PERDIS LES GANES DE VIURE, i tingues present que això és una segona oportunitat que t’ha donat l’univers per a seguir vivint la vida al màxim com has fet sempre, amb la gent que t’estima al teu costat.

Per cert! M’han explicat allò de la Neus… Lluís, ets un noi 10, i estic completament segura que trobaràs una noia que et farà feliç i t’estimarà tal com ets durant tots els dies de la teva vida.

T’estimo

Un petonet de la teva cosineta!

Gemma

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els Viquings de la Neus

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.