Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Els reencarnats

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Els reencarnats és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Isaac Albéniz (amb el professorat: Montserrat Vilà i Bayerri) i que està format per: Yenni Gauto, Alejandro Martínez, Víctor Blázquez, Tao Li, Lian Pérez, Sara Bellón, Martí Colomé, Pol Gómez, Noah Gómez, Mònica Núñez, Anna Ramírez, Aleyda Sánchez.

Hola a tots i a totes,

Som el grup Els reencarnats. Treballarem sobre l'obra de Pere Formiguera, Nirvana. Hem fet la lectura a l'aula i ens ha motivat molt per elaborar-ne un tràiler. La història és increïble i exagerada, però plena de sentit de l'humor. Sempre és interessant trobar una lectura que ens faci riure. Per aquest motiu, pretenem fer un booktràiler enginyós, que estigui a l'altura de la qualitat i del valor del llibre. Confiem de sortir-nos-en!

Fins ben aviat,

Els reencarnats.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Nirvana de l'autor Pere Formiguera

Realitzada pel grup Els reencarnats del centre Isaac Albéniz

Aquesta és la nostra primera temptativa de booktràiler. Hem procurat jugar amb diversos formats, tradicionals i tecnològics, per fer arribar al públic la gràcia i el ganxo del relat de Pere Formiguera. Esperem que el resultat us agradi! Els reencarnats ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los