Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:ALADE2

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
S'ha produït un error en crear la miniatura: Fitxer amb dimensions més gran que 12,5 MP

ALADE2 és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2012-13 utilitza un grup d'estudiants del centre Pasqual Calbó i Caldés (amb el professorat: Raquel Miralles) i que està format per: Ana, Àfrica, Araceli i Lara.

Som 4 al·lotes del centre Pasqual Calbó i Caldés (Ana, Àfrica, Araceli i Lara), ens hem fet un Viquilletra per realitzar un treball sobre el llibre: Mecanoscrit del segon origen. Esperem que treballar amb Viquilletra sigui diferent i divertit i també poder veure com treballen les persones dels altres centres que no són de Menorca.

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Book-character.svg
Carta a En Dídac,
de l'obra Mecanoscrit del segon origen de l

Escrita pel grup ALADE2 del centre

Benvolgut Dídac.

Som unes alumnes del Pasqual Calbó i ens agradaria conèixer més de la teva vida perquè hem vist que la teva vida ha estat dura, voldriem adentrar-nos més en el teu passat, perquè si t'haguessis defensat més aquells nois no t'haurien fet res... o això es el que nosaltres creguem, ja que si tens més confiança en tu mateix i imposes respecte els seria indiferent fer-te alguna cosa, en aquest cas, colpejar-te.

Ens sembla que n'Alba ha estat més valenta que tu... però també entenem que en aquella situació nosaltres seriem casi iguals a tu per la por que tendriem, no tenim que negar que vas ajudar, i molt.

Un salut de part del nostre grup ALAD2 ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los