Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Una mare d'ultratomba de l'autor Pep Coll, pels ALPAMAJU

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Una mare d'ultratomba de l'autor Pep Coll, realitzada per ALPAMAJU del centre Montsoriu durant el curs 2017-18.


Hola, som la Marta López, l'Aleix Martín, la Paula Sánchez i la Júlia Boix, i en aquesta activitat volem penjar el guió sobre el llibre "Una mare d'ultratoma".

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Personatges:

Aleix: Narrador i Pare Júlia: Filla petita Paula: Filla mitjana Marta: Filla gran

Aleix (narrador): Tot comença en una casa al mig del camp on hi vivien tres filles i un pare. El pare cada matí s'aixecava d'hora per a poder anar a treballar al camp. Un dia quan va arribar a casa... (veu en off) Marta: Hola pare! (va dir la filla gran) Paula: Papii! (va dir la filla mitjana) Júlia: Appaa! (va dir la més petita) Aleix: Hola boniques... Com és que esteu tant ben arreglades? (Sorprès) Marta: Es que la mare ens ha pentinat i ens ha donat l'esmorzar! (Soroll d'intriga) Paula: Sii, la mare en sap molt de fer trenes... Júlia: Ziii Aleix: Però què esteu dient? (noia per darrere de una cortina) deixeu de dir tonteries i dieu-me la veritat. Júlia: No papi si que ha sigut la mare (amb veu de nena petita i ven decidida). Aleix: Passeu cap a l'habitació, i quan pareu ja de dir tonteries torneu a sortir. (Soroll)

                          ( I les tres van cap a l'habitació)

Aleix (narrador): Un cop van sortir de l'habitació van anar al carrer i la gent... Gent del poble: Però noies com es que aneu tant maques?

                          (les tres diuen la mare la mare!!)

Aleix (Ramona): (li diu a la Marcè) Com que la mare? Si està morta!!!

(les nenes tornen a casa)

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Una mare d'ultratomba de l'autor Pep Coll, pels ALPAMAJU

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.