Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Er Jadi

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre Norma a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Er Jadi del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

En la crítica d'avui, parlarem sobre l'entrevista realitzada pel grup Epsatu, a la Norma, la noia de la sida. A l'entrevista li van preguntar pel seu estat d'ànim i la seva opinió de com estava actuant la direcció del col·legi, les seves amigues, per ajudar-la i per fer comprendre a tothom la seva situació.

Segons la nostra opinió les preguntes han estat molt apropiades, ja que, a la vegada que volien saber l'opinió de la Norma, li volien fer entendre les dificultats que tindria la directora per convèncer pares i alumnes. També ens ha agradat que hagin fet servir un vocabulari senzill, planer i amb preguntes directes. L'únic que no ens ha agradat és que ha estat una entrevista massa curta, podrien haver-li preguntat per la seva família i la situació d´aquesta malaltia a Alemanya. Les respostes de la Norma ens han agradat perquè han estat molt valentes ja que malgrat la seva malaltia, no té vergonya de parlar-ne.

En conclusió, l´entrevista realitzada per EPSATU és una entrevista de qualitat.