Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Els Mantis

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Srta. Fígols a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Els Mantis del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

El grup Tenor 7 va realitzar una activitat sobre el personatge de la senyoreta Fígols de l'obra "Crispetes per la Norma Schweizer, escrita per Pere Pons i Clar.

Van fer un relat sobre la vida oculta de la srta. Fígols, la directora de l'escola on estaven escolaritzades la Norma, la Mireia i el seus amics i amigues. El que ens expliquen és que, com a conseqüència de ser directora, tenia la necessitat d'anar al psicòleg. Així, doncs, malgrat que sempre havia estat bé al seu ofici, l'aparició de la Norma Schweizer i de la seva malaltia, la SIDA, ho havia canviat tot. Ella havia de prendre la decisió d'expulsar o no la nova alumna això li va ser molt difícil, perquè tenia la pressió de la resta del col·legi i, en especial, de la Glòria. Aquesta última tenia més poder que ella com a professora i persona. I és per tot això que necessitava l'ajuda d'un professional per calmar-se i poder prendre la decisió correcta. El text ens ha semblat molt original, ja que l'inici és com si l'acció estigués passant just en aquell moment. Explicant els sentiments d'una persona adulta i com a vegades ens guardem els nostres pensaments. A més a més, acaba amb un record de la senyoreta Fígols, que és un final especial.

Per tant, ens ha agradat molt i pensem que està molt ben aconseguit.