Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Català a l'atac

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Empar ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Mar a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Català a l'atac del centre Tarragona durant el curs 2013-14.


Hem fet una carta per a en Mar, per donar-li les gràcies per tot el que ha fet. També li hem dit el que significa la seva història en aquest temps.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

CARTA A EN MAR

Hola, Mar!

Ens hem assabentat de la vostra història. Gràcies a tu, ara mateix estem aquí. Us devem la nostra existència, que no hauria estat possible sense vosaltres. Sempre ens hem preguntat com seria això de quedar-se sol al món, però de ben segur que gens fàcil. Actualment al T/T 5000, tenim tot tipus de comoditats, per tant una persona del món actual no creiem que fos capaç de sobreviure a una catàstrofe tan gran. Som conscients de la presència d'espècies extraterrestres al nostre voltant que podrien atacar en qualsevol moment, però hem fet un pla de defensa basat principalment en la idea que els teus pares es van salvar gràcies a ser dins de l'aigua. També gràcies a vosaltres i la vostra ideologia sense prejudicis pel que fa la raça, el sexe, a les maneres, etc. L'ésser humà és més lliure i capaç. Ens hauria agradat que estiguéssiu aquí per veure el món tal i com tu i els teus familiars el vau plantejar.

I no us oblidarem mai, ja que la majoria de premis i reconeixements es fan en honor a vosaltres i, com vosaltres vau dur a terme en el seu moment, tenim un espai d'emergència on guardar tots els llibres que, a més a més. porten un segell gris si pertanyen a l'època anterior al segon origen. Hi ha gent que no es creu la vostra història i consideren els seguidors d'aquesta teoria uns heretges. Però nosaltres estem completament segurs que és totalment certa.

Actualment l'educació està basada en la vostra actitud davant la vida, fins i tot se n'han fet documentals, sèries i pel·lícules basats en la vostra gravació, que és retinguda a la sala Mar del Museu d'Història del Segon Origen de Benaura.

Desitgem que visquis en un món millor del que va ser aquest món per a tu i els teus. Us ho mereixeu tot. Sort i un altre cop, gràcies.

De part de Catalalatac, uns historiadors fascinats per la vostra apassionant història.

GRÀCIES!

Altres activitats sobre la mateixa obra


... més resultats


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Català a l'atac

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.