Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Supporters

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Supporters Team.png

Supporters és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Esteve Terradas I Illa (amb el professorat: Estefania López) i que està format per: Eduard Fernández Ramírez, Víctor Silvente Pérez, Àngel Martín Megias, Javi del Rio

Bon dia som el grup Supporters que està compòs per Eduard, Víctor, Àngel, i Javi.

Eduard Fernández, alumne de l'Esteve Terrades, tinc 15 anys, m'agrada jugar al futbol, escoltar diferents tipus de música i jugar a la PS4. Sóc molt amable, simpàtic i molt alegre. L'any que ve faré un batxillerat tecnològic.

Víctor Silvente, alumne de l'Esteve Terrades, tinc 15 anys, m'agrada jugar a futbol i sortir amb els amics. Sóc alegre, energètic, pensatiu i xerraire. No se que faré exactament l'any que ve però m'interessen les ciències polítiques i econòmiques.

Ángel Martín, alumne de l'Esteve Terrades, tinc 15 anys, m'agrada jugar al futbol, escoltar música i aprendre esports. Sóc simpàtic, graciós, carinyós i optimista. Al pròxim any faré un batxillerat.

Javi del Río, alumne de l'Esteve Terrades, tinc 16 anys, i les meves aficions són jugar a futbol i estar amb els meus amics. Crec que sóc amable i simpàtic i molt alegre. Pròximament m'agradaria estudiar alguna cosa relacionada amb el periodisme o lletres, ja que els números no se'm donen especialment bé.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los