Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre L'Asmir no vol fusells de l'autora Christobel Mattingley, pels Xocolaters

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre en Muris a l'obra L'Asmir no vol fusells de l'autora Christobel Mattingley, realitzada per Xocolaters del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

14 de març de 1993

Avui m'he despertat pensant si seria l'últim dia de la meva vida. No em puc treure una cosa del cap: què deu haver passat amb el gabinet d'advocats on treballava? I encara més important, què deu haver passat amb el meu company de feina? No sé si el que li vaig dir a l'Asmir va ser el correcte o no, sobre ser l'home de la casa i de cuidar de tots.

15 de març de 1993

Una bomba ha destrossat mitja casa i el jardí i he hagut d'arreglar-ho. Ja fa dos dies que la casa està buida, perquè els nens i la Mirsada van marxar cap a Belgrad.

16 de març de 1993

S'ha acabat el menjar a casa i he hagut de sortir fora per trobar-ne una mica. També he hagut de passar per les clavegueres, però ha volgut la pena, perquè n'he aconseguit.

17 de març de 1993

Tinc moltíssimes ganes de veure la meva família. Em pregunto si l'Éldar es recordarà de mi, és tan petit. Això és una tortura.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre L'Asmir no vol fusells de l'autora Christobel Mattingley, pels Xocolaters

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.