Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Ambpala

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cercaActivitat de tipus resposta carta sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Ambpala del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Homilíes enganyoses.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Carlos , ja he rebut la teva carta.

Quina sorpresa d’haver rebut una carta teva. Com estàs? Tot bé pel poble? L’altre dia vaig veure el facebook de la nòvia, me n’alegro que estigueu tan enamorats i espero que duri molt. Volia dir- te que important que és i ha significat per a mi. M’ho vaig passar molt bé amb tu tots aquells dies que vàrem estar junts i que mai oblidaré. També vull dir-te que gent com tu hi ha poques en aquest món , i és principalment per això que no vull perdre mai una persona com tu , passi el que passi , perquè tu has sigut una persona molt clau a la meva vida. I gràcies a tu, he pogut canviar la manera de veure la vida.

Aquesta setmana intentaré trucar-te i ja m’explicaràs totes les novetats del poble i dels companys. La pròxima setmana tinc festa en el treball, i si estàs disponible vindre a fer-te una visita i anirem a fer unes canyes.